"Slittede" coils

"Slittede" coils

Afhængigt af coildiameter og antal bånd pr. "slittet" coil kan Signodes SVA-maskine med dobbelte omsnøringshoveder omsnøre op til 3 ruller pr. minut med to bånd pr. rulle. SVA-maskinen kan forsynes med KLW-punktsvejsehoved eller hovedet AK200-HDX/Z20 til polyesteromsnøring. Begge hoveder giver en stærk og plan svejsning, der garanterer en enkel og sikker coilhåndtering og stabling. Sortimentet kan leveres med forskellige alternative moduler, så det tilpasses de fleste kunders emballeringsbehov ved linjens afslutning.

Sortimentet kan levereres med forskellige modulalternativer for at passe de fleste kunders emballeringsbehov ved afslutning af linjen.

Efter omsnøring stables de "slittede" coils på paller og kan derefter omsnøres på pallerne ved hjælp af maskinen KLW-AK200-BRS. De omsnørede paller samt de enkelte "slittede" coils kan også emballeres med VCI-film og andre emballeringsmaterialer fra sortimentet af fuld- eller halvautomatiske strækfilmomviklere, der findes i Signodes produktudbud.

Emballeringsmaterialer til maskinerne som f.eks. VCI-film, strækfilm, VCI-papir og kraftfilm indgår også i produktsortimentet fra Signode.

Inviter os med i projektet og lad os vise vores kvalitet